August, 2015
Dubai, United Arab Emirates
Creative Studio Interior
The project involved developing a shell and core office interior into a creative studio space overlooking the Dubai Canal in central Business Bay. The brief was to deliver a turn key solution for a group of local graphic designers delivering projects for a range of international clients.
We felt that it was important to deliver a solution that had a great balance between cost and effect. By carefully understanding the client's needs we tried to deliver an interior that was both affordable but also represented the shared values and design philosophies of the designers that would inhabit the intended space. The result was an interior that feels open and enables the viewer to experience the unique personalities of each designer using a variety of materials and props they collected throughout their creative journeys.
‐‐‐‐‐‐
ドバイ・ビジネスベイの中心地に流れるドバイ運河を見下ろすスタジオスペースのデザインです。地元のグラフィックデザイナー達が使う新たな仕事場です。デザイナーが世界各地から集めてきたアイテムをインテリアに使用、 オープンプランを提案し、 スタジオ各所に置かれたアイテムをアピールしました。世界各地での体験を物語れるよう考慮してみました。
デザイナーの価値観や思想を生かすことにより、工事のコストとその仕上がりとのバランスを考えました。
Back to Top